Om oss

Vi är Göteborgs experter på energibesparing

Vårt företag bildades 2004 och har som affärsidé att arbetar med praktiskt och strategisk rådgivning och ge miljömässigt sunda råd till våra kunder. Vi vill medverka till klimatomställningen genom lönsam energieffektivisering. Med lång erfarenhet, bred kompetens och engagemang kan vi bli din partner i klimat- och energifrågor.

Med lång erfarenhet av innovativa lösningar kring energibesparande åtgärder för hem och hus är vi en kraft att räkna med. Genom att anlita certifierad expertis för en grundlig utvärdering av din energianvändning i hemmet kan du avsevärt sänka dina kostnader för el och vatten, och samtidigt göra en insats för miljön.

Vi utgår alltid från dina faktiska behov och samarbetar med flera underleverantörer för att säkerställa att du får den hjälp du behöver från början till slut.

Vi är oberoende energikonsulter och arbetar med de flesta typer av fastigheter som flerfamiljshus, sjukhus, växthus, verkstäder, kyrkor med mera. I arbetet ingår stöttning av uppföljningssystem när det handlar om miljö och klimat. Vi har ett av landets största nätverk av certifierade energiexperter och vi är självklart auktoriserade via EEF.se.

illustration energideklaration Göteborg

Perfekt inomhusmiljö